Jak mít už letos bohatšího Ježíška?

Znáte to, předvánoční období nás láká k nakupování krásných dárečků, každý z nás chce potěšit někoho milovaného. Stává se však, že obsah peněženky není dostačující našim přáním. Přemýšlíme, jak to udělat? Jak si snadno a rychle přivydělat nebo jak si najít slušnou brigádu, aby byly Vánoce doma opět šťastné a veselé?

Máme pro vás skvělý tip – co například zkusit mikropráci?

Trend mikropráce neboli freelance ve světě neustále stoupá. Myšlenka mikropráce se ujala tak, že tisíce lidí si nyní přivydělávají a svou šikovností a žijí tak svobodnější život.

Funguje to jednoduše, na některém z portálů mikropráce, například na Jaudělám.cz,  zveřejníte svoji službu, něco, v čem jsi opravdu dobrý – a někdo jiný od vás tuto službu za mírný poplatek nakoupí. Je to rychlé, bezpečné a šikovní prodejci nejen že uplatní svůj talent ve volném čase, ale také si mohou přijít na docela slušné peníze. Někdy se dokonce stává, že jako freelanceři vydělávají právě mikroprací a do klasického zaměstnání již chodit nemusí.

Ptáte se, jak konkrétně něco takového funguje?

Je to jednoduché. Popřemýšlejte, co umíte, co vás baví a co hravě a pečlivě zvládnete. Například umíte skvěle anglicky, znáte výborně pravopis, umíte psát články, jste dobrý grafik, baví vás vytvářet weby nebo spravovat fanpage na Facebooku či Instagramu. Určíte si svoji cenu, následně se zaregistrujete na portále a přidáte si první poutavý inzerát. Potom už jen čekáte na silnou komunitu nakupujících, kteří vás budou kontaktovat a službu si objednají.

Je to bezpečné, kupující platí dopředu, takže pokud službu dodáte kvalitně a včas, získáte kladné hodnocení kupujícího, které vám zvyšuje vaši důvěryhodnost a kredit, a hlavně dostanete za svoji práci zaplaceno. Portál si účtuje nízké procento jako provizi až z kladně vyřízené objednávky.

 

Portál nabízí také handmade produkty, takže pokud jste manuálně zruční, pletete, háčkujete, malujete, fotíte… můžete nabídnout svůj produkt v sekci HANDMADE.

Pokud jste začínající podnikatel a nemáte peníze nazbyt, také pro vás je Jáudělám.cz ideálním místem, kde získat za výhodnou cenu například dárky pro obchodní partnery, článek, logo, banner, nový web, grafiku, retuš fotek a podobně.

Na portále se prodává a nakupuje anonymně, všichni prodejci mohou využít silné marketingové podpory portálu jak na sociálních sítích, tak individuálně, to už potom záleží na konkrétní spolupráci s daným prodejcem.

Tak co, zkusíte to také? Své konto na portále si můžete vytvořit zde ještě dnes.